İLAÇ FİYAT FARKLARINA İLİŞKİN ÖNEMLİ DUYURU

Bilindiği üzere ilaç fiyat farklarından dolayı oluşan eczacı zararlarının karşılanması amacıyla İTS'ye yapılan bildirimler sonucunda İlaç Dağıtım Kanallarına kesmiş olduğunuz faturaların meslektaşlarımızın çalışma şartlarına göre hesap ekstrelerinden düşülmesi gerektiği daha önce tarafınıza duyurulmuştu.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulunun İlaç Dağıtım Kanalları ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde bu fiyat farklarının meslektaşlarımızn ilk hesap kapatma döneminde ekstrelerinden düşüleceği , Haziran ayı içerisinde ilaç firmaları ile İlaç Dağıtım Kanallarının mutabakatı sonucu fiyat farkları karşılanmayan ilaçlara ilişkin tutarların İlaç Dağıtım Kanalları tarafından fiyat farkı faturası olarak meslektaşlarımıza fatura edileceği bilgisi alınmıştır.İlaç fiyat farklarını karşılamayan firmalar ayrıca tarafınıza bildirilecektir.

İlk hesap kesim döneminde hesap ekstrelerinden ilgili fatura bedelini düşemeyen meslektaşlarımızın Antalya Eczacı Odası'na bilgi vermeleri gereği önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 1.06.2011