Modern Majistralde Yeni Dünya Konulu Eğitim Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Antalya Eczacı Odası Akademisi ve Galenik Ecza- Fagron Türkiye Distribütörü işbirliği ile 27 Şubat 2020 Perşembe günü yapılan "Modern Majistralde Yeni Dünya” hakkında bilgilendirme toplantısında eczacılık sektöründe majistral hazırlamada farmakalite hammadde sağlayıcı firmaların başında yer alan Galenik Ecza'nın Türkiye Distribütörlüğünü aldığı FAGRON markasını yakından tanıdık.

Kişiye özel çözümlerle sağlığa katkısının büyük olacağına inandığımız FAGRON ürünleri ile majistral hazırlama hakkında bilgi sahibi olduk, gelişen dünyada majistralin yeni ve ideal konumu kazandığı örnekleri gözlemledik.

Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katkılarından dolayı Galenik Ecza'ya ve meslektaşımız Ecz. Gaye KARAATA'ya teşekkür ederiz.

Makale Tarihi: 28.02.2020