BASIN DUYURUSU: TERÖR SALDIRILARINI NEFRETLE KINIYORUZ!!!

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinin Dağlıca kesiminde bu sabah saatlerinde gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit düşerken, 16 askerimiz de yaralanmıştır. Türk Eczacıları Birliği olarak bu alçak terör saldırısını nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.

Birlikte yaşamaya tahammüle, barışa ve kardeşliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, böylesine hain saldırıları engellemek için toplum olarak birlikte hareket etme, el ele verme ve aynı zamanda sağduyulu davranma zamanıdır. Yaratılmak istenen kaos ortamının hiç kimseye bir fayda sağlamayacağına ve hain saldırılar sürdüğü sürece, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına inanıyoruz.

Bu menfur saldırı sonucu şehit düşen 8 evladımıza Allah’tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı; yaralanan 16 askerimize ise acil şifalar diliyor ve acılarını yürekten paylaştığımızı bilmelerini istiyoruz.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ
Makale Tarihi: 19.06.2012