Gazze İçin İlaç ve Bebek Mamalarını Kızılay’a Teslim Ediyoruz

Değerli Basın Mensupları,

Biz eczacılar, acımasızca öldürülen, ateş altında hayatta kalmaya çalışan Gazzeliler için başlattığımız yardım kampanyamız çerçevesinde toplanan acil ilaçlar ve bebek mamalarının ilk partisini Kızılay aracılığıyla bölgeye gönderiyoruz.

Tüm dünyanın sırt çevirdiği, görmezden geldiği, yokmuş gibi davrandığı bu masum halkı Türk Eczacıları Birliği olarak bizler yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. 54 Eczacı Odamızın desteğiyle, 25 bin eczacımızın duyarlılığıyla toplanan ilk parti bir tır dolusu yardım malzemesi, Kızılay’a bugün teslim edilmeye başlandı. Gazze’ye gönderilerek yaralı Filistinlilerin iyileşmesi için yardımlarımıza devam edeceğiz.

Yardım kampanyamız 29 Ağustos 2014 Cuma gününe kadar devam edecek olup; bugüne kadar hep sonsuz duyarlılıkla hareket eden sağduyulu eczacılarımız, bugün de aynı refleksle hareket ettiler, etmeye de devam edecekler.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

Makale Tarihi: 22.08.2014