Yönetim Kurulumuzdan 'Zeytin Dalı Harekâtı'na Destek.

“Terör örgütlerinin işgâli altındaki Afrin'de başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz önemli ve kritik bir operasyona imza atmaktadır. Harekâtın zafer ile tamamlanması için Antalya Eczacı Odası tüm desteği ile kalben Mehmetçiğimizin yanındadır.

Sınırlarımızda güvenliğin ve istikrarın kalıcı olarak tesis edilmesinin zorunlu olduğu inancımızla, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve ulusal güvenliğimize yönelik her türlü tehdidin, kahraman Türk ordumuzun iman gücü ve vatan aşkı ile bir kez daha bertaraf edileceğinden şüphemiz yoktur. Dualarımızla ve tüm olanaklarımızla, teröre karşı bölünmez bütünlüğümüzün kararlı mücadelesini veren Mehmetçiğimizin arkasındayız.

Biz öyle bir milletiz ki, mevzu vatan olunca hepimiz bir olup nelerden vazgeçeceğimizi de çok iyi biliriz.

Operasyon sürecinde Mehmetçiğimize moral, milletimize sabır ve güç, Zeytin Dalı Harekâtı şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyoruz.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu