Talia Beach'den Meslektaşlarımıza Özel İndirim

ANTALYA BEACH PARK NO:7 KONYAALTI ADRESİNDE FAALİYET GÖSTEREN TALİA BEACH MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL BİR TEKLİF SUNMAK ÜZERE ODAMIZA MÜRACAAT ETMİŞTİR. TEKLİFTE, ODAMIZ ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZIN 50 TL YE KADAR ÖDEMELERDE %10, 50 TL VE ÜZERİ HARCAMALARDA %15 İNDİRİM UYGULANACAĞI İFADE EDİLMİŞTİR. İLGİLENEN MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİSİNE SUNULUR.

TALİA BEACH DE YER ALAN HİZMETLER;

Taliabeach olarak sizleri memnun edebilmek için sunduğumuz hizmet başlıklarımız;

1) Talia Mutfak, Mutfağımız tamamen alakart üzerine kurulmuş olmakla birlikte bunun yanı sıra fast food ürünlerimizde mevcuttur. Et & tavuk menüsünden İtalyan makarnalarımız Taliabeach'e özel el yapımı pizzalarımız zengin bir çeşitlerimizle sizleri şımartmak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız.

2) Talia Bar, Barımız dünyaca ünlü kokteyller haricinde uluslararası kokteyl menüsünde yer almış ve kendini tanıtlamış seçeneklerle sizleri bekliyor kişiye özel serinletici ürünler ve özel günler için fizzler & punchlarımızıda sizlere sunmaktayız barımızı 8:00 03:00 saatleri arasında barda güzel sohbetler eşliğinde dünyanın dört yanından gelen misafirlerimiz paylaşabilir güzel sohbetler kurabilirsiniz unutmayalım ki bir barmen psikolog ,güzel bir dinleyici ve sırdaştır...

4) Taliabeach Plajımız deniz ve güneşin bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşamanız için 600 şezlong ve dostlarınızla veya ailenizle daha özel anlar yaşayabilmeniz için 6 adet size özel kamelya ile hizmet vermektedir. Çalışma arkadaşlarımız plajda sizlerden gelen talep ve siparişleriniz ve memnuniyetiniz için hazır bulunmaktadır.

5) Talia Garden; Bahçemiz tamamen sizlerin rahatlığı ve günün yorgunluğunu atabilmeniz için, ayrıca özel dügün nişan doğum günü ve her türlü yemekli yemeksiz organizasyonlarınıza ev sahibi olmak için hazırlanmıştır... Dilerseniz tavla,okey oynayarak zaman geçirebilirsiniz.

6) Talia platform; Gündüz yada gece ayırmaksızın özel partilerinizi müzik ve dj eşliğinde kutlayabilir organizasyonlar yapabilir arkadaşlarınızla huzur ve rahatlık içinde dilediğiniz her an misafirimiz olabilirsiniz. 350 kişilik kapasitemiz mevcuttur.

Makale Tarihi: 1.08.2014