14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Hasta sağlığını korumaya ve mesleklerimizi icra etmeye çalışan biz sağlıkçılar, bu ülkede yaşayan her vatandaşın en önemli insan hakkının sağlık hakkı olduğu bilinci ile herkes için sağlık ve bu hakkı gerçek kılan eczacılar, hekimler, hemşireler ve tüm sağlık çalışanları için de güvenli gelecek talebimizi bu gün de yineliyoruz. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin arttığı bu günlerde, 14 Mart Tıp Bayramı’nın tüm bu iyi niyetli temennilere zemin oluşturmasını diliyoruz.

Bizler dün olduğu gibi bundan böyle de, tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için dayanışma içerisinde olacağız. Büyük bir özveri ile Türkiye’nin dört bir yanında kesintisiz sağlık hizmeti sunan tüm doktorların, 14 Mart Tıp Bayramını tüm içten dileklerimizle kutluyor; onları en içten dayanışma duygularımızla selamlıyoruz. Bizler biliyoruz ki; birlikte ve yan yana durarak, 14 Martları ve 14 Mayısları gerçek bir bayram havasında, hep birlikte omuz omuza kutlayacağız.

TEB 10. BÖLGE ANTALYA ECZACI ODASI

Makale Tarihi: 14.03.2013