16 Ekim Büyük Eczacı Mitingi Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere miting için kayıtlarımız devam ediyor, şu ana kadar çok sayıda Meslektaşımız isimlerini sekreteryalarımıza yazdırdılar.

Birlikteligimizin en önemli gücümüz olduğunu bir kez daha gösteren siz değerli Meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kesin sayımız belli olduğunda otobüslerde yer alacak listeler de belirlenecek ve sizlerle paylaşılacaktır.

Miting için 15 Ekim 2022 Cumartesi gecesi saat 23.00 ve 24.00'te (ilçelere göre belirlenecek) şehir içinde Perge Merkez ve Meltem Şubelerimiz önünden, ilçelerimizde Alanya ve Manavgat Temsilciliklerimiz önünden ve Serik İlçemizde Öğretmenevi önünden siz Değerli Meslektaşlarımız, Ailelerimiz ve Çalışma Arkadaşlarımız ile birlikte yola çıkacağız.

Gidişte kahvaltı, dönüşte ise akşam yemeği molası vereceğiz.

Mitinge gidiş-dönüş ulaşım , kumanyalar ve molalardaki yemekler tarafımızdan karşılanacaktır.

Mitingin 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 13:00-17:00 arası gerceklesmesi için TEB tarafından Ankara Valiligi'nden gerekli izin alınmıştır.

Büyük Eczacı Mitingimiz Tandoğan Meydanında gerçekleşecektir.

Ankara'da ilk buluşma noktamız GÖLBAŞI mevkiinde saat 08.00'den itibaren gerçekleştirilecektir. Bizleri orada Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyelerimiz karşılayacaktır.

Bu sırada tüm katılımcılara, miting materyali olarak;

Şapka, Miting Önlüğü, Düdük ve Yağmurluk dağıtılacaktır.

Yiyecek desteği olarak;

Soğuk Sandviç, Top kek, Meyve Suyu, Elma ve ayrıca Akşam Yemeği kumanyası dağıtılacaktır.

Otobüslerde sürekli su verilecek olup ayrıca Miting alanında da 4 farklı noktadan su dağıtımı yapılacaktır.

Miting alanında seyyar tuvaletler bulunacak ancak Gölbaşı'nda bekleme süresi belli olmadığı için buluşma noktasına gelmeden kısa süre önce ihtiyaç molası verilecektir.

Miting alanına geçiş otobüs ile yaklaşık 25-30 dakika sürecektir.

AKM veya Gençlik Caddesi'ndeki parkta otobüslerden inilecektir.

Odaların adlarının yazılı olduğu ve Gölbaşı'nda verilecek olan pankartları açıp oluşturulan kortej ile slogan atarak, toplu halde yaklaşık 20-25 dk yürüyerek miting alanına girilecektir.

İlk buluşma noktalarından itibaren farkındalık oluşturmak ve belgesel hazırlanması amacıyla video ve fotoğraf çekimleri TEB tarafından yapılmak üzere organize edilecektir.

Ayrıca ambulanslar da miting alanında hazır bulunacaklardır.

Mitinge kendi imkanları ile gelecek Meslektaşlarımızın bu durumu mutlaka oda personeline iletmeleri gerekmektedir. Bu kişilerin malzemeleri de miting alanı polis giriş noktasından sonra oluşturulan TEB standinda görevlileri tarafından dağıtılacaktır.

Malzemelerin eksiksiz temin edilebilmesi için otobüsle veya kendi imkanlarıyla katılacak olan kişi sayılarının mümkün olduğunca net olması önemlidir.

Eczacı Odamız her otobüse en az 1 sorumlu (mümkünse 2 sorumlu) atayarak her otobüs için ayrı bir whatsapp haberleşme grubu oluşturacaktır.

Her otobüs sorumlularının ve Oda Yönetimlerinin de içerisinde olduğu ayrı bir haberleşme için whatsapp grubu ile iletişim sağlanacaktır.

Otobüs sayısı ve hareket planının eksiksiz hazırlanabilmesi icin henüz isim bildirmemiş Meslektaşlarımızın isimlerini ivedilikle sekreteryalarımıza bildirmeleri gerekmektedir.

ANTALYA ECZACI ODASI

Makale Tarihi: 13.10.2022