2017 Yılı Sgk Sözleşmelerini Yenilemeyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamındaki kişilerin “Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün Yenilenmesi” işlemleri kapsamında, 23.06.2017 tarihine kadar oda sekretaryalarımızdan toplanan sözleşmeler Antalya Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine teslim edilmiştir.

Çeşitli sebeplerle odamız aracılığı ile sözleşme yenileyemeyen meslektaşlarımızın ilgili sözleşme yenileme işlemlerini tamamlamak üzere, aşağıdaki evraklar ve eczane kaşeleriyle beraber 30.06.2017 (bugün) mesai bitimine kadar Antalya Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sözleşme yenileyemeyen meslektaşlarımızın dikkatine önemle hatırlatılır.

Sözleşme yenileme için gerekli evraklar :

1- Sözleşme metni (odamızdan temin edilecektir)

2- “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi (odamızdan temin edilecektir)

3 - Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi hâlinde bunu belirten dilekçe

4- Ruhsat fotokopisi (Ruhsatta değişiklik olması hâlinde)

Not : Herhangi bir sebeple 6197 sayılı kanunun yönetmeliği uyarınca eczane ruhsatını askıya alan ya da eczanesini kapatan, bu durumu Antalya SSGM'ye bildirmeyen ve 1 Nisan 2017 sonrası reçete karşılayan meslektaşlarımızın da herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için sözleşme yenileme işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Makale Tarihi: 30.06.2017
Görüntülenme: 1911