2017 Yılı Şubat Ayı Antalya Merkez Nöbet Listesi Hakkında

2017 yılı Şubat ayı nöbet listesi hazırlanacak olup, Şubat Ayında geçerli mazereti bulunan meslektaşlarımızın 10 Ocak 2017 Salı günü mesai bitimine kadar ilgili dilekçelerini Odamız sekreteryalarına (Meltem-Perge) iletmeleri gerekmektedir.

Nöbet uygulamasının düzenli ve hatasız yürütülebilmesi için onaylanmış olan listeler üzerinde Eczacılarımızın daha sonradan talep edecekleri değişiklik istekleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Ayrıca nöbet tutan eczanelerimizin nöbet levhalarını (E-Logoları Dahil) mesai saatinde değil nöbet saati başladığı anda aktif hale getirmeleri, nöbet başlangıç ve bitiş saatlerine tüm eczanelerin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

Son günlerde Vatandaşlarımzdan ve Kurumlardan gelen şikayetlerde; Bazı eczanelerimizin nöbet listelerini asmadıkları, nöbet levhalarını (E-Logolar) nöbetçi olmadıkları halde nöbetçiymiş gibi açık konumda bırakmalarından dolayı hastaları yanılttığı ve mağduriyetler yaşandığı tarafımıza iletilmiştir. Bu veya buna benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için Meslektaşlarımızın ilgili uyarıya azami dikkat etmeleri gereği önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 5.01.2017
Görüntülenme: 1981