2018 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

2018 yılına ait Adalet Bakanlığı (Cezaevi) sözleşmeleri Odamıza ulaşmış olup, 50 TL. karşılığında sekreteryalarımızdan temin edilebilmektedir.

Sözleşmelerini yenilemek isteyen meslektaşlarımızın 01.06.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Kuruma müracaat etmeleri gerekmektedir.

2018 YILI ADALET BAKANLIĞI İLE PROTOKOL YENİLENMESİNDE İSTENİLEN BELGELER

• Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi,
  • Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
  • Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,

Yukarıda İstenen Belgeler Bir Dilekçe Ekinde Kuruma İbraz Edilecektir. ( Dilekçe için tıklayınız:)

2018 YILI ADALET BAKANLIĞI PROTOKOLÜNÜ İLK KEZ YAPACAKLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

• Kimlik fotokopisi (T.C.kimlik no ile birlikte),
  • Ruhsat fotokopisi,
  • İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,
  • Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
  • Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı form (ek-5) (yeni açılan eczaneler hariçtir.)

Yukarıda İstenen Belgeler Bir Dilekçe Ekinde Kuruma İbraz Edilecektir. ( Dilekçe için tıklayınız.)

NOT: L- Tipi Cezaevi sözleşmeleri Odamız aracılığı ile 28.05.2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sekreteryalarımıza teslim edilmek şartı ile toplu olarak teslim edilecektir. İsteyen meslektaşlarımız sözleşmelerini Odamıza teslim edebilirler.

* E - Tipi için toplu sözleşme teslimi yapılmayacaktır.

Makale Tarihi: 26.05.2018