2019 Yılı Adalet Bakanlığı ‘’Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu’’ ve ‘’Antalya S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’’ Sözleşmeleri Odamıza Gelmiştir

Antalya Döşemealtı kampüsüne ‘'Antalya Açık Ceza İnfaz Kurumu'' ve ‘'Antalya S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'' Müdürlükleri açılmıştır. Bu iki kurum hükümlü ve tutuklu kabulüne başlamıştır.

Adalet Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan Adalet Bakanlığı Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin protokol uyarınca, sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın 30 Haziran 2021 mesai saati bitimine kadar oda sekreteryalarımıza (Perge Merkez ve Meltem Şube) imzaladıkları sözleşmelerini bırakmaları gerekmektedir. Sözleşmeler toplu olarak odamız aracılığıyla kuruma teslim edilecektir.

30 Haziran 2021 tarihine kadar Odamız aracılığı ile sözleşmesini yapamayan meslektaşlarımız, Kurum'a bireysel olarak müracaatta bulunarak sözleşmelerini yapabileceklerdir.

2019 YILI ADALET BAKANLIĞI PROTOKOLÜNÜ (S TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU VE ANTALYA AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU) YAPACAK ECZANELER İÇİN İSTENEN BELGELER

  • Kimlik fotokopisi (T.C.kimlik no ile birlikte),
  • Ruhsat fotokopisi,
  • İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,
  • Bölge eczacı odasından onaylı sözleşme metni,
  • Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesinden alınan bir önceki yıl hasılatını gösteren onaylı (ıslak imzalı) form (ek-5) (yeni açılan eczaneler hariçtir.)
  • Eczacı odasından alınan yeni tarihli “sözleşmeye engel yoktur” belgesi,

Yukarıda İstenen Belgeler Bir Dilekçe Ekinde Kuruma İbraz Edilecektir. (Dilekçe için tıklayınız.)

L tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda (Döşemealtı Kampüsü) olduğu gibi ilaç ve fatura teslimi yine Odamız kanalı ile yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen kurallar çerçevesinde eczanelerimiz tarafından hazırlanan reçete ve faturaların sorumlulukları kendi eczanelerinde olacaktır ve servis saatleri konusunda çok hassas davranmaları gerekmektedir. Reçetelerini zamanında getiren eczacılarımızı bekletmemek adına servis saatlerinin aksama ihtimali olmadığını ve servisi kaçıran eczanelerimizin, reçete kolisini kendileri bireysel olarak götürmek zorunda olduklarını bir kez daha hatırlatırız.

SERVİS PERGE ŞUBE:13.00
SERVİS MELTEM ŞUBE:13.30

Makale Tarihi: 25.06.2021
Görüntülenme: 3421