2019 Yılı SGK İlaç Alım ve Tıbbi Malzeme Sözleşmelerinin Yenilenmesi Hakkında

2019 SGK ve Tıbbi Malzeme Sözleşmelerini 14 Haziran 2019 Cuma günü itibariyle Perge Merkez ve diğer şubelerimizden temin edebilirsiniz.

Sözleşme formlarını teslim alan meslektaşlarımızın sözleşmelerini 25 Haziran 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Antalya Merkez ve Meltem büromuza, TESLİM ETMELERİ gerekmektedir. (Alanya-Manavgat Temsilciliğimiz ve diğer ilçelerde her yıl olduğu gibi sözleşme yenileme işlemi yerinde yapılacak ve bilgisi paylaşılacaktır.)

2019 YILI SGK SÖZLEŞME YENİLEMESİ YAPACAKLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Adres değişikliği olması halinde ruhsat fotokopisi

2- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni.(sözleşme örneği için tıklayınız.)

3- 2018 yılı satış hasılatını gösteren Ek-5 Formu;

*Stok affı faturası kesmeyen eczaneler Ek-5 Satış Hasılatı Formlarını interaktif vergi dairesi üzerinden alabilirler. Vergi dairesinden ayrıca onay yaptırmalarına gerek yoktur. İnteraktif vergi dairesi>> https://ivd.gib.gov.tr
e-devlet üzerinden Ek-5 Satış Hasılatı Formu talep oluşturulması ve form çıktısının alınmasına dair işlem basamakları için örnekleri inceleyebilirsiniz. (Form talebi ve Form çıktısı)

**7143 sayılı kanun kapsamında stok affı faturası kesen eczanelerin teslim edecekleri Ek-5 bilgi formları ilgili vergi dairesinden onaylı olmak zorundadır. Onaylı Ek-5 Formuna stok affı fatura fotokopisi de eklenecektir. (Ek-5 formu için tıklayınız.)

4- Eczacı Odasından alınan yeni tarihli "Sözleşmeye engel yoktur" belgesi

5- Dilekçe (Dilekçe örneği için tıklayınız.)

6- Adli sicil kaydı. (e-devlet üzerinden alınabilir)

7- Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe.(dilekçe için tıklayınız.)

2019 YILI TIBBİ MALZEME SÖZLEŞME YENİLEMESİ YAPACAKLAR İÇİN

1- Sözleşme başvuru formu (Bu sözleşmenin ekinde yer alan Ek-6/2 formunun doldurulması gerekmektedir.)

2- Eczane tarafından imzalanmış sözleşme formunun 5. sayfası Ek-6/3'te yer alan taahhütnamenin doldurulması gerekmektedir.

3- Medikal malzeme sözleşmesi ücretsiz olarak temin edilmektedir.(sözleşme örneği için tıklayınız.)

-Hasılata Göre Kademe ve SGK Sözleşme Ücretleri

NOT:

1-Sözleşmesini ihtiyati tedbir kararı ile yenileyecek olan meslektaşlarımızın ilgili mahkeme kararları ile Merkez (Perge) şubeye müracaat etmeleri gerekmektedir.

2-Odamız aracılığı ile sözleşmesini yenileyemeyen meslektaşlarımız, 01.07.2019 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu'na bireysel olarak müracaatta bulunarak sözleşmelerini yenileyebileceklerdir.

3-İlk kez sözleşme imzalayacak olan eczacıların protokolün 7.12. maddesindeki evraklarla Kuruma bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.

Makale Tarihi: 15.06.2019
Görüntülenme: 14302