Antalya Eczacı Odası İktisadi İşletmesi Entegratörlüğü E-Fatura Hizmetleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası İktisadi İşletmemizin Resmi Özel Entegratör olması hususunda başvuru ve kontrol aşamaları tamamlanmış olup, Gelir İdaresi Başkanlığı Performans Testleri yapılmaktadır.

Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulumuzca, yaklaşık iki aylık süreç içerisinde hazırlıklarını tamamlayan İktisadi İşletmemiz Entegratörlüğü marifetiyle (ECZ-Fatura), ilimizde faaliyet gösteren tüm eczanelerimize, herhangi bir kontör kısıtı ve maliyeti olmaksızın, E-Fatura, E-Arşiv, E-Belge, E-Defter hizmetleri sunumunu ÜCRETSİZ ve SÜRESİZ olarak sağlama kararı alınmıştır.

Gerekli kayıt işlemleri için yapılacak tüm uygulamalar, Yönetim Kurulumuzca her ilçede ayrı ayrı olmak üzere tamamlanacak ve siz değerli meslektaşarımıza duyurulacaktır.

Makale Tarihi: 22.06.2021