Antalya Eczacı Odası Rehber Eczanem Programı Farmasötik Bakım Modülü Eğitimi Hakkında

2015 yılında Türk Eczacıları Birliği tarafından başlatılan Rehber Eczanem Programı, ülkemizde hizmet veren 25.000'i aşkın eczaneden, Rehber Eczacılar aracılığı ile kaliteli ve standardize eczacılık hizmeti sağlamayı, hastaların sağlık sonuçlarının iyileştirilmesini ve toplum sağlığına katkı sunmayı amaçlamıştır.

Eğitim modüllerinin içeriği hastalıkların klinik çerçevesine ilişkin değil, mesleki pratikte yer alan uygulamalar üzerine olacaktır. Pratik uygulama ayağına ilişkin eğitimlerimiz, meslektaş eğitimi şeklinde Eğitici Eczacılarımız tarafından verilecektir.

Rehber Eczanem Programı kapsamında 22/11/2018 tarihinde bölgemizde Farmasötik Bakım Modülü Eğitimi yapılacaktır. Eğitime katılım için başvurularınızı Rehber Eczanem web sitesinde yer alan “Eczacı Odası Eğitimleri-Başvuru” bölümünden 20/11/2018 tarihine kadar yaptırmanızı rica ederiz.

Eğitim Başvuru Linki: http://www.rehbereczanem.com/egitim_basvuru.html

Daha önce portal kaydı bulunan eczacılarımız portalın içerisinde “Eğitim Başvuruları” kısmından eğitim başvurusu yapabilirler.

Eğitim Başlığı: Rehber Eczanem Programı Farmasötik Bakım Eğitimi

Eğitim Tarihi: 22 Kasım 2018 Perşembe
Eğitim Saatleri: 10:00- 18:00
Eğitimin Yapılacağı Yer: Hotel Su/Antalya