BAYER İLAÇ FİRMASINDAN ODAMIZA GELEN YAZI HAKKINDA

Benical Cold Tb. isimli ilacın barkodunun provizyon sisteminde tanınması  ile  ilgili olarak odamıza Bayer Firmasından gelen yazı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır :

Bayer HealthCare

Benical Cold Film Kaplı Tablet adlı ürünümüz firmamızca Roche Firmasından satın alınmıştır. Bu doğrultuda , Sağlık Bakanlığı’na yapılan başvurumuz sonucu ürünün ruhsatı firmamıza devrolmuştur. Firma değişikliği nedeniyle, ürünün barkod numarası değişmiş ( 8699546095131) ve yeni barkod numarası Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır.

Ürünümüzün geri ödeme statüsünde bir değişiklik olmamakla beraber,sistemde barkod değişikliğinin yapılması için geri ödeme kurumlarına gerekli başvurular 31.05.2007  tarihinde yapılmıştır. Yayınlanacak ilk listelerde ürünümüzün yeni barkodu ile yer alması beklenmektedir.Böylelikle provizyon sistemi geçerli barkod numarasını tanır duruma gelecektir.

Konunun üyelerinize aktarılması hususunu bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.

Kenan Büyüksungur                        Seda Tekin Yücecan