DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM;

Değerli Meslektaşlarım …

Türk Eczacıları Birliği 40.Olağan Büyük Kongresi 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Bu kongrede Antalya Eczacı Odası delegesi olarak Merkez Heyeti üyeliğine adaylığım söz konusu oldu ve tarafıma gösterilen teveccüh ile 40.Dönem Merkez Heyeti içerisinde yer almak üzere seçildim.

2001 yılında yapılan Antalya Eczacı Odası Genel Kurulu’nda görev verilmesiyle başlayan ve çeşitli kademelerde bulunmak suretiyle yapmış olduğum Eczacı Odası yöneticiliğim 10 Aralık 2015 tarihi itibariyle son bulmuştur.

Üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Antalya Eczacı Odası’na ve siz değerli üyelerine görev sürem boyunca yol arkadaşlarımla beraber mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hayatımızda ki bir çok şeyden fedakarlık yapmak üzere ortaya konan bu hizmetlere artık Ankara’da devam edeceğim.

Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar da desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, gülümseyeceğimiz günlerde bir arada olmayı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ECZ. KEREM ZABUN
40.Dönem