Değerli Meslektaşlarım

Değerli Meslektaşlarım,

2001 yılının Eylül ayında yapılan, Antalya Eczacı Odası Olağan Genel Kurul'unda görev verilmesiyle başlayan ve 17 yıldır devam eden oda yöneticiliğimi 30.05.2018 tarihi itibariyle kendi isteğim ile noktalıyorum.

Takdir edersiniz ki insan hayatında 17 yıl önemli bir süredir. Bu süre zarfında mesleğimizin gelişimi ile meslektaşlarımızın faaliyetlerini daha rahat bir şekilde sorunsuz olarak yapabilmesi için ekip arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu bağlamda beraber çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bir teşekkürü de bu süre zarfında sabırlarını ve anlayışlarını eksik etmeyen sevgili eşim, çocuklarım, annem, babam kısaca ailem ile eczanemde beraber çalıştığım çalışma arkadaşlarım hakediyor sanırım.

Ülkemizde gerek meslek örgütü yöneticiliği olsun gerekse de siyasi alanda şahsımın yaptığı gibi görevi geriden gelen arkadaşlarımıza bırakma alışkanlığı maalesef pek de rastlanılabilen bir durum değil. Halbuki zamanında yapılan kan değişiklikleri hangi platformda olursa olsun yeni bir enerji yeni bir hareket getirmektedir. Yaşam felsefem olmuş bu anlayışım görevi bırakmamda asıl etken olmuştur.

Bundan sonra ki süreçte mevcut oda yönetiminde görev yapan ekip arkadaşlarımın her zaman ve her koşulda arkalarında duracağımı, bundan sonra da mesleğimizin genel menfaatlerini her platformda savunacağımı deklare ederken, bizlere desteklerini genel kurul ve seçimlerde esirgemeyen, âdeta itici güç olan siz değerli meslektaşlarımıza da can-ı gönülden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Kalın sağlıcakla ....

Ecz. Tolgar AKKUŞ