DERMOKOZMETİK KOMİSYONU'NDAN DUYURU

Çalışma şartlarımızın ağırlığının giderek arttığı ve mesleğimize daha da sıkı sarılarak , sahip çıkmamız gereken şu dönemde eczanelerimizde ilacın dışında ayrıca ; dermokozmetik ürünlere, besin takviyelerine v.b. ürünlere daha da önem vererek pazardan eczanelerin aldığı payı artırmak esas hedefimiz olmalıdır.

Dermokozmetik ürünler eczanelerimize ciddi maliyetler getirdiğinden , eczanelerimizin dermokozmetik çöplüğüne dönüşmesini önlemek , bu ürünlerin kozmetik mağazalar , marketler yerine eczanelerde satılmasını sağlamak , bunları alırken de eczanelerin ekonomik şartlarına uygun, tek tip bayilik sözleşmeleri , güvenilirlikleri sürekliliği olan firmaların arkasında olması, dolayısıyla etik çalışmaları şartı ile önce Antalya Eczacı Odası Dermokozmetik Komisyonunda değerlendirip , daha sonra meslektaşlarımıza tavsiyede bulunacağız.

Meslektaşlarımızın pazara girmek isteyen firmaları ve  ürünlerini Antalya Eczacı Odası Dermokozmetik Komisyonuna yönlendirmelerini bekliyoruz.

Komisyonumuza gelen firmalar ve ürünleri komisyonumuzca araştırılıp , değerlendirildikten sonra , gerek toplantılarımızda gerekse sitemizde meslektaşlarımıza tavsiye edilecektir.

Dermokozmetik Komisyonunda , bu işe gönül vermiş tüm meslektaşlarımızın fikirlerine açığız ve değerlendirmeye alacağız.

Daha güzeli, daha iyiyi yapabilmek adına, kendimizi geliştirmek, mesleğimize sahip çıkmak, hak ettiği yere getirebilmek için de eğitim programları uzman yetiştirme programları satış teknikleri v.b. konularda eğitim amaçlı çalışmalar yapmayı da hedefliyoruz.

Saygılarımla.

Ecz. Uğur AKALIN