ECZACI KAMUOYUNA

08.01.2009 tarihinde yapılan Başkanlar Danışma Kurulu toplantısı öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK’in Antalya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cihan DİNÇ ve Elazığ Eczacı Odası Başkanı Yavuz TATAR ile görüşme isteği kendilerine iletilmiştir. Bu isteği her iki oda başkanı 07.01.2009 tarihinde akşam saatlerinde Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK ve bazı Yönetim Kurulu üyelerine iletmişlerdir. TEB Başkanı Erdoğan ÇOLAK eczacı için çok önemli 3 ana konu başlığı çerçevesinde bir görüşme yapmalarını her iki oda başkanından talep etmiştir. Antalya Eczacı Odası Başkanı Cihan DİNÇ ve Elazığ Eczacı Odası Başkanı Yavuz TATAR görüşmelerini bu çerçevede gerçekleştirmiştir. Yapılan ön görüşme sonuçlarını TEB Başkanımız Ecz. Erdoğan ÇOLAK’a teslim ederek 09.01.2009 tarihinde yapılan görüşmelerde Türk Eczacıları Birliğinin elini kuvvetlendirmek için gerekeni yapmışlardır.

Bazı bilgisiz ve bilinçsiz kişilerce bu görüşmelerin neden yapıldığının sorgulanması bizleri bu konuda açıklama yapmaya yöneltmiştir.

Bizlerin; Türk Eczacıları Birliğini bu görüşmelerde kuvvetli kılmak dışında bir çalışmamız olamaz.

Makale Tarihi: 14.01.2009