Eczacı Teknikerliği Sertifika Teslim Töreni Hakkında

Antalya Eczacı Odası Akademi üyelerimiz, Lokman Ecza Deposu Eğitim Müdürlüğü ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Akademisyenleri tarafından verilen 60 saatlik teorik eğitim yanı sıra minimum 2 gün eczanelerde, 1'er gün Lokman Ecza Deposu uygulamalı eğitim almak suretiyle programa katılan üniversite öğrencileri “Eczane Teknikerliği” sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.MAKÜ Bucak Emin Gülmez Tek.Bil.Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 7 Nisan'da düzenlenen törenle Antalya Eczacı Odası, Lokman Ecza Deposu ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen “ECZANE TEKNİKERLİĞİ SERTİFİKA” Programına katılan MAKÜ öğrencilerine Başkanımız Uzm. Ecz. İsmail Erçin, Genel Sekreterimiz Ecz. Mustafa Çelebi, Lokman Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hatice Öz, Lokman Ecza Deposu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü T.Yasin Taş, MAKÜ Bucak Emin Gülmez TBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Melike Şişeci Çeşmeli , Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Kumaş, Öğr. Gör. M. Mürsel Eskici ve öğretim elemanlarının katılımı ile birlikte eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikalar teslim edilmiştir.

Makale Tarihi: 8.04.2022