İlçeler Aralık 2017 SGK Koli Toplama Tarihleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu fatura paketlerinin ücretsiz olarak kuruma teslimi programı aşağıdaki gibidir. SGK fatura kolileri, temsilciliği bulunan ilçelerde (Alanya-Manavgat) temsilciliklerden; diğer ilçelerde ise belirlenen noktalardan veya kolisinin hazır olduğunu bildiren eczanelerden toplanacaktır.

Kolilerin Oda Görevlisi tarafından teslim alınması konusunda her hangi bir aksaklık yaşanmaması bakımından belirtilen tarihlerde paketlerin hazır olmasına azami dikkatin gösterilmesi gerekmektedir.

Gereğini bilgilerinize sunarım.

Antalya Eczacı Odası
Ecz. Mehmet ERTEKİN

İlçe Koli Toplama Tarihleri:

10 Ocak

Çarşamba

Serik-Kemer-Elmalı-Korkuteli

11 Ocak

Perşembe

Kaş-Demre-Finike-Kumluca

12 Ocak

Cuma

Alanya-Manavgat-Gazipaşa

Koli ekinde (dışında) olması gereken evraklar;

1. Dilekçe (en üstte olacak)

2. Fatura aslı

3. Döküm listesi (özet döküm sayfası dahil)

NOT: Bağkur borcu yoktur ve SSK e-borcu yoktur evrakları dilekçe ekine eklenmeyecektir.

NOT: Reçeteler uygun kolilere reçete sayılarına göre konulacaktır. Kolilerde boşluk olması halinde SGK tarafından kabul edilmeyecektir. Kolilerin sağlıklı bir şekilde Kuruma ulaştırılabilmesi için bantlanmış olması ve koli üzeri etiket bilgilerinin doldurulması gerekmektedir.

Makale Tarihi: 5.01.2018