İlçeler Ekim 2021 SGK Fatura Paketleri Toplama Tarihleri Hakkında

Antalya Eczacı Odası tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu fatura paketlerinin ücretsiz olarak kuruma teslimi programı aşağıdaki gibidir. SGK faturaları, temsilciliği bulunan ilçelerde (Alanya-Manavgat) temsilciliklerden; diğer ilçelerde ise belirlenen noktalardan veya faturasının hazır olduğunu bildiren eczanelerden toplanacaktır.

Faturaların Oda Görevlisi tarafından teslim alınması konusunda her hangi bir aksaklık yaşanmaması bakımından belirtilen tarihlerde paketlerin hazır olmasına azami dikkatin gösterilmesi gerekmektedir.

Gereğini bilgilerinize sunarım.

Antalya Eczacı Odası
Ecz. İsmail ERÇİN

İlçe Fatura Paketleri Toplama Tarihleri:
09 Kasım Salı Korkuteli-Elmalı-Kaş
10 Kasım Çarşamba Finike-Kumluca-Demre
11 Kasım
12 Kasım
Perşembe
Cuma
Serik-Kemer
Gazipaşa-Alanya-Manavgat

Faturam Hazır Talebi oluşturmak için tıklayınız.

SGK FATURA PAKETİNİZ HAZIR İSE YUKARIDA İLAN EDİLEN TARİHTEN 1 GÜN ÖNCE SAAT 17:00 KADAR "ÜYE GİRİŞ EKRANI"-"SGK FATURAM HAZIR"BUTONUNDAN TALEP OLUŞTURUNUZ.(Alanya ve Manavgat eczaneleri bölge temsilciliklerine teslim etmeye devam edeceklerdir.)

ÖNEMLİ: FATURALARIN YUKARIDA İLAN EDİLEN TARİHTEN 1 GÜN ÖNCESİ AKŞAMINA KADAR EKSİKSİZ HAZIR EDİLMESİ ÖNEMLİDİR. İLAN EDİLEN TARİHTE ECZACI ODASI ARACININ FATURALARI SGK YA MESAİ SAATİ BİTMEDEN YETİŞTİRMESİGEREKMEKTEDİR. HAZIR OLMAYAN FATURALAR İÇİN LÜTFEN TALEP OLUŞTURMAYINIZ.

Zarf ekinde (dışında) olması gereken evraklar;
1. Dilekçe (en üstte olacak)
2. E-fatura çıktısı kaşe-imzalı
3. Döküm listesi (özet döküm sayfası)
4. Döküm listesi (reçete listesi)