İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN İLAVE EĞİTİMLER DUYURUSU

Bilindiği üzere 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince Odamızca yapılan organizasyon sonucu bütün ilçelerde görev yapan eczane personellerini kapsayacak şekilde  eğitimler gerçekleştirilmiştir. Bununla beraber odamıza müracaat eden tüm meslektaşlarımızın eczanelerinin Acil Durum Eylem Planları da yaptırılmak suretiyle olması gereken tüm evraklar bir dosya içinde teslim edilmiştir.

Odamızın Ethem Uğuz OSGB ile beraber gerçekleştirdiği bu eğitimlere çeşitli mazeretler sebebiyle katılamamış personeli olan ya da eğitimler sonrası yeni personel alımı yapan  meslektaşlarımızın dosyalarında olması gereken eğitim sertifikalarının tamamlanması amacıyla telafi eğitimleri yapılacaktır. Eğitim bedeli KDV dahil personel başına 20 TL olacaktır.

Ayrıca yapılan eğitimler ve dosya teslimi sonrasında yeni eczane açan ya da nakil etmek suretiyle yeri değişen meslektaşlarımızın da ilgili kanun gereği dosyalarını oluşturma mecburiyeti bulunmaktadır. Bu şekilde olan eczanelerimiz için daha önceki duyuruda olduğu gibi 3 personele kadar çalışanı olan eczaneler için personel eğitimlerinin verilip sertifikalanmaları  ve Acil Durum Eylem Planının da bulunduğu OSGB Dosyasının oluşturulup eczanelere teslimi ücreti KDV dahil 50 TL’dir. Eğer eczanede 3 personelden fazla çalışan bulunuyorsa her personel için eğitim ve sertifika bedeli 50 TL’ye ilave olarak KDV dahil 15 TL olacaktır.

Yukarıda açıklanan durumlardan dolayı eksiklikleri bulunan meslektaşlarımızın aşağıda IBAN Numarası verilen hesaba ilgili ücretleri yatırmaları ve  oda sekretaryalarına dekontlarla müracaat etmeleri gerekmekte olup konuya azami hassasiyet gösterilmesi oluşabilecek mağduriyetleri engelleyecektir.

Meslektaşlarımızın dikkatine önemle sunulur.

İŞBANK DOKUMA ŞUB. ANTALYA
IBAN NO: TR46 0006 4000 0016 2140 0853 95

29 Mayıs 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar eczane personellerinin aşağıda listelenen bilgilerinin ve banka dekontlarının Odamız sekretaryalarına ulaştırması gerekmektedir;

- Eczane adı ve bulunduğu ilçe

- TC Kimlik Numarası

- Adı Soyadı