İSTİFA EDEN T.E.B. MERKEZ HEYETİ ÜYELERİNE ORTAK TEŞEKKÜR

Değerli Meslektaşlarımız,

03 Mart 2008 tarihinde TEB Merkez Heyetinin 5 üyesi gerekçelerini ayrıntılı biçimde yazdıkları bir metinle görevlerini artık sürdüremeyeceklerini tüm eczacılık camiasına açıklamışlardır.

36. Dönem TEB Genel Kurulunun kendilerine verdiği görevin sorumluluğunu ayrıldıkları tarihe kadar, çalışmaların içersinde olabildiğince aktif bir biçimde yer alarak yerine getirmeye çalıştıkları kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Aynı sorumluluğu özellikle Merkez Heyetimizin başkanlık divanında görev alan üyeleri olmak üzere tüm heyet üyelerinin yerine getirmesi beklemek örgütün haklı bir beklentisidir.

Ancak bu süre içersinde Merkez Heyeti çalışmalarının istifa eden arkadaşlarımız için çok kolay olmadığı yapmış oldukları açıklamadan anlaşılmaktadır. Bu değerli meslektaşlarımızın istifa kararını aynı sorumluluk bilinci ile mesleğin ve örgütün önünü açacak girişimlere öncülük etmek amacıyla hayata geçirdiklerine inanıyoruz.

Eczacının, son yıllarda içinde bulunduğu sorunlar sarmalının gittikçe büyüdüğü bir ortamda gereksinim duyduğumuz konu 21 Aralık 2008 sürecinde ortaya konulan ortak davranma iradesidir. Bu bakımdan bu zamana kadar üzerlerine düşen görevleri yaptıklarına inandığımız bu üyeler kadar herkesin de birlik ve beraberlik için üstüne düşeni yapması gerekmektedir

İstifa eden arkadaşlarımıza bu güne kadar meslek ve örgüt adına vermiş oldukları hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Bu günden sonrada bu anlamda mesleğimize ve örgütümüze katkı vermek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerine inanıyoruz.

Saygılarımızla.

İSTANBUL ECZACI ODASI