ITS’YE BİLDİRİLEN STOK ZARARLARINA İLİŞKİN DÜZENLENEN FATURALARIN ODAMIZA TESLİMİ HK.

Bilindiği üzere Türk Eczacıları Birliği meslektaşlarımızın stok zararlarının telafisi için İlaç Takip sistemine yapılan bildirimler sonucu düzenlenen faturaların 25.06.2012 mesai bitimine kadar çalışmış oldukları ilaç dağıtım kanallarına teslim etmeleri gerektiğini duyurmuştu.

Odamıza meslektaşlarımızdan gelen bilgilere göre, düzenlenmiş olan stok zarar faturalarını ilaç dağıtım kanalları tarafından kabul edilmediği bilgisi alınmıştır. Odamız ilgili faturaları ilçelerde, ilçe temsilciliklerine,  merkezde ise Perge ve Muratpaşa şubelerine toplamak sureti ile yasal işlem başlatacaktır.

Meslektaşlarımızın dağıtım kanalları ile Haziran ayı hesaplarını kapatmamalarını, kesilen bu faturaların dağıtım kanallarına teslim edilmek üzere 11 Temmuz 2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yukarıda belirtilen temsilcilik ve bürolara teslim etmeleri gereği önemle duyurulur.

ANTALYA ECZACI ODASI

Not:
 Kesilecek faturanın açıklama bölümüne  "KKİ ve İFK dan kaynaklı stok zararlarına ilişkin faturadır."  ifadesi yazılacaktır.

Ayrıca, eczane otomasyon programlarından alınan listeler, düzenlenen faturalara ilave edilecektir.

Makale Tarihi: 5.07.2012
Görüntülenme: 1963