KESİNTİ VE İTİRAZLAR HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

01.02.2012 tarihinde SGK ile yapılan Protokol'ün 4.3.5 nolu maddesinde;

".... Eczane itiraz inceleme komisyonu, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü veya görevlendireceği personel başkanlığında, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezinde görev yapan 1(bir) sağlık hizmetleri sınıf personeli ile REÇETESİ İNCELENEN ECZACI ve BÖLGE ECZACI ODASINDAN BİR ECZACI olmak üzere toplam 4(dört) kişiden oluşur. Kararlar oy çokluğu ile alınır..." denmektedir.

Bu durumda odamızdan görevlendirilmiş eczacının itiraz dosyasını komisyon toplantısına katılmadan önce incelemesi açısından kesintisi olan eczacılarımızın, kesinti mesajı provizyon ekranlarına yansıdığı zaman, mesaj içeriğini ve itirazları ile ilgili belgelerini  ivedilikle oda sekreteryalarına göndermeleri itiraz toplantısı hazırlıkları  için gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 18.04.2012