MEDULA –REÇETE PROVİZYON SİSTEMİNİN DEVREYE ALINMASI EN AZ BİR AY SÜREYLE ERTELENDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan MEDULA-Reçete Provizyon Sistemi’nin devreye alınma tarihi 01.09.2009 olarak belirlenmiş, ancak 28.08.2009 tarihinde yapılan duyuru ile,  uygulamanın 01 Ocak 2010 tarihine ertelendiği bildirilmişti.

Konu hakkında yapılan görüşmelerde, Kamu Personelinin sağlık hizmetlerinin  15.01.2010 tarihi itibariyle Sosyal Güvenlik Kurumuna aktarılacak olması nedeniyle, sisteme veri aktarımı sürecinde reçete girişinde sorun yaşanmaması amacıyla MEDULA-Reçete Provizyon Sistemi’nin devreye alınmasının en az bir ay süreyle ertelendiği bilgisi alınmıştır.

MEDULA-Reçete Provizyon Sisteminin devreye alınması öncesinde, konu hakkında Birliğimize yapılacak bildirimler doğrultusunda, web sitemiz üzerinden üyelerimize bilgi verilecektir.

Makale Tarihi: 6.01.2010