MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !

Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN  27.12.2009 Pazar günü katılmış olduğu bir açılış töreninde yaptığı konuşmada “ marketlerde eczanede açılmasına ilişkin düzenleme yapıldığı “ nı açıklamışlardır.

İlgili açıklamadan sonra eczacı milletvekillerimiz aynı gün akşam saatlerinde Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile konu ile alakalı bir görüşme yapmışlardır.

Görüşmede ,  SGK ile eczacıların sorunları konuşulmuş ve bu sorunların sağduyulu bir şekilde ele alınarak halkımızı ve meslektaşlarımızı mağdur etmeyecek bir çözüm yolunun bulunması noktasında olumlu geçtiği öğrenilmiştir.

Gündem yakinen takip edilmekte olup birlik ve beraberliğimizi bozacak haberlere itibar edilmemesi Türk Eczacıları Birliği  ve tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki haberlerin dikkate alınmaması önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 30.12.2009