ÖNEMLİ STOK SAYIMLARI HAKKINDA !

SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM

Fiili envanter sayımı hakkındaki girişimlerimiz sonucunda 50.000 YTL.nin altında farkları olan meslektaşlarımız odamızın koordinasyonu ile Vergi Dairesi Başkanlığı denetmenlerince denetlenerek onaylanacaktır.

50.000 YTL üzerinde farkı olan meslektaşlarımız 31.12.2008 tarihine kadar aralıklarla çıkış yaparak fiili envanteri ile resmi envanterini eşitleyeceklerdir. Bir kez daha bu olumsuz durumlarla karşılaşmamak için belirtilen süre olan 31.12.2008 tarihine kadar envanterinizi eşitlemenizi öneririz.

Siz değerli meslektaşlarımıza göstermiş olduğu sıcak ilgi nedeni ile Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı’na Sayın Mahmut SÜTÇÜ nezdinde teşekkür ederiz.

Bu çalışmamız sırasında hep birlikte bize katmış olduğunuz güç için sizlere de teşekkür ederiz.

Antalya Eczacı Odası

Başkanı