ORAL BESLENME SOLÜSYONLARINI İHTİVA EDEN REÇETELER HAKKINDA

Bilindiği üzere SGK kapsamındaki kişilerin Türk Eczacıları Birliği üyesi eczanelerden ilaç teminine ilişkin protokolün 3.7 maddesi gereği; "Oral Beslenme Solüsyonu" ihtiva eden reçeteler Türk Eczacıları Birliği sorumluluğunda ve odamız koordinasyonunda eczanelerce eşit paylaşım esasına dayanarak üst limitli ve aylık kotalı olarak karşılanmaktadır.

01.01.2015 tarihinden itibaren Antalya Merkez (Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu) ilçelerinde karşılan "Oral Beslenme Solüsyonu" ihtiva eden reçetelerin aylık üst limiti 7.500 TL olarak güncellenmiştir.

Ayrıca 01.01.2015 tarihinden itibaren Antalya genelinde sıralı dağıtım kapsamında bulunan ve üst kotalı olarak karşılanan tüm reçete gruplarından alınacak katkı payı %0.5 olarak uygulanacaktır.

Meslektaşlarımızın dikkatine önemle sunulur.

Makale Tarihi: 5.01.2015