Primobolan Depot Ampul 100 mg/ml Adlı Ürünün İsminin Rimobolan Depot Ampul 100 mg/ml Olarak Değiştirilmesi Hakkında

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Bayer HealthCare tarafından Birliğimize gönderilen 16.06.2014 tarihli ve MACS-77/2014 sayılı yazı ile,

Firmanın ithal ruhsatına sahip olduğu Primobolan Depot Ampul 100 mg/ml adlı ürünün isminin Rimobolan Depot Ampul 100 mg/ml olarak değiştirilmesi hususunun Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından kabul edildiği;

Ürünün yeni adının ve barkodunun, 15 Nisan 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu web sayfasında yayımlanan fiyat listesinde ve 4 Haziran 2014 tarihinde Sosyal Güvenik Kurumu web sayfasında yayımlanan Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesi (EK 4/A)'nde yer aldığı bildirilmektedir.

Söz konusu Firma yazısı ve eki belgeler yazımız ekinde yer almakta olup, bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY

Firma yazısı için tıklayınız.

Makale Tarihi: 11.07.2014