TEB ECZACILIK AKADEMİSİ İŞİTME ENGELLİLER İŞARET DİLİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi ve İşitme Engelliler Federasyonu işbirliği ile 22 Mart 2014 Cumartesi günü Antalya Eczacı Odasında “İşitme Engelliler İşaret Dili” sertifikalı eğitim programı düzenlenecektir.

Bu eğitim programı ile; engelli bireylerin ve ilgili kişilerin temel insan haklarından yararlanması ve sosyal hayata uyumunu sağlamak amacıyla, eczacılık hizmet alanlarında engellilerle iletişim kurulabilmesi ve bu alanda farkındalık yaratarak Eczacılara işaret dilinin öğretilmesi amaçlanmıştır.

Eğitime katılım ücreti 50 TL’dir. Eğitim ücreti ödemeleri, eczacı odası bürolarına yapılacaktır.

Kayıt işlemleri için Antalya Eczacı Odası ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın 19 Mart 2014 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Antalya Eczacı Odası sekreteryalarına isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Eğitim saat 09.30'da başlayacaktır.

İşitme Engelliler Eğitim Videosu Görseli

Makale Tarihi: 14.03.2014