Üyelerimize Özel % 6.50 İskontolu Bp Akaryakıt Anlaşması Hakkında

Daha önce üyelerimiz için avantajlı birçok anlaşmaya imza atmış olan odamız, bu kez de indirimli akaryakıt alımı için meslektaşlarımıza destek olacak yeni bir anlaşma imzalamıştır.

Odamız ile BP Petrolleri A.Ş. arasında, odamız üyesi meslektaşlarımıza %6.50 oranında iskontolu akaryakıt alım indirimi sağlayacak bir protokol yapılmıştır.

Türkiye genelindeki tüm BP Akaryakıt istasyonlarında Kart, Anahtarlık ya da Pasif Kit uygulaması ile taşıtmatik sistemine dahil olan ve toplamda 3 adet araç bildirimi yapılabilen anlaşmadan odamız üyesi tüm meslektaşlarımız faydalanabileceklerdir.

Ayrıca sözleşmemizde diğer firmaların protokolünde yer alan sistemden çıkma, yakıt alım zorunluğu gibi cezai şartlar bulunmamaktadır.

Sisteme dahil olmak isteyen meslektaşlarımızın kendilerine özel üye girişi panelinden ilgili protokolü doldurarak odamız sekreteryalarına müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Meslektaşlarımızın dikkatine önemle duyurulur.

Protokol için tıklayınız.

Makale Tarihi: 29.02.2020