YENİ OLUŞAN İLÇE SAYMANLIKLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Yeni oluşan ilçelerdeki saymanlıklarla ilgili ( örneğin ilçe milli eğitim müdürlükleri , ilçe müftülükleri v.b. )  ve bu saymanlıkları kapsayan kişilerin ilaç temininde, sistemde Kişi – Kurum tanımlaması yapılamadığı için sıkıntı yaşandığı odamıza bildirilmiştir.

Bunun üzerine ilgili Kurumlara yaşanılan sorun tarafımızca aktarılmıştır. Antalya Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü , Türk Eczacıları Birliği ve Emekli Sandığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile yapmış olduğumuz sözlü görüşmeler neticesinde , sistemde Kişi – Kurum güncellemesi işleminin henüz tamamlanmadığı , bu işlemin önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanmasının beklendiği tarafımıza bildirilmiştir.

Konu ile ilgili oluşacak gelişmelerin web sitemiz aracılığı ile tarafınıza bildirileceği önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 4.08.2008