BONZAİ EĞİTİCİ ECZACI EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve TEB Eczacılık Akademisi tarafından hazırlanan yeni proje kapsamında, son yıllarda giderek artan ve son derece tehlikeli olan “ Bonzai “kullanımını önlemek için her bölgeden seçilen eczacıların kendi mesleki bilgilerinin yanında uzmanlardan alacakları eğitici eczacı eğitimi sonrasında, kendi bölgelerindeki meslektaşlarımıza eğitim vermeleri planlanmıştır.

Bu kapsamda düzenlenecek ilk eğitici eczacı eğitim programı, TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tayfun UZBAY tarafından, 21 Şubat 2015 Cumartesi günü Ankara Midi Otel’de gerçekleştirilecektir.

Konuya ilişkin Odamıza Türk Eczacıları Birliği’nden gelen yazı ekte olup, eğitime katılarak eğitici eczacı olmak  isteyen meslektaşlarımızın 18 Şubat 2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız sekreteryalarına  isimlerini yazdırmaları önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 25.01.2015