MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !

Eczanelerimiz tarafından nöbet hizmetinin kesintisiz ve problemsiz olarak verilebilmesi önemli bir halk sağlığı konusudur.Bu amaçla tarafımıza iletilen yazılı veya sözlü kurum ve hasta talepleri önemsenmektedir. Gerçekleştirilen nöbet uygulamasının eczacılık mevzuatlarınca eczanelerimizin faydasına gelişebilmesi için planlaması yapılan aylara ait nöbet listelerinin kesintisiz ve düzenli bir şekilde yürütülmesi gereklidir. Planlanan listelerin sağlıklı uygulanması da eczanelerimizin nöbet dönemine ait taleplerini Odamız tarafından her ay hatırlatılan tarihe kadar ( GEÇERLİ MAZERETİ OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN İLGİLİ DİLEKÇELERİNİ NÖBET LİSTELERİ ECZANELERİNE GELDİĞİ AN DEĞİL BİR ÖNCEKİ AYIN 10'UNA KADAR ) bildirmeleri önemlidir.

Nöbet tutan eczanelerimizin nöbet levhalarını ( E levhaları dahil ) mesai saatinde değil, nöbet saati başladığı anda aktif hale getirmeleri, nöbet başlangıç ve bitiş saatlerine tüm eczanelerin gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir.

NOT : Önümüzdeki Temmuz ayı nöbet uygulaması ile ilgili talebi olan meslektaşlarımızın 10 Haziran 2011 tarihi mesai bitimine kadar  ilgili dilekçelerini Oda Sekreteryalarımıza ulaştırmaları gereklidir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Antalya Eczacı Odası