1 MAYIS MİTİNGİNE KATILIM HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Türk Eczacıları Birliği olarak Emekçilerin Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs’ı bu yıl TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, DİSK, MEMUR-SEN, KESK, TMMOB ve TTB ile birlikte Taksim’de büyük bir coşkuyla kutlama hazırlığı içerisindeyiz.

Meslektaşlarımızı, Bölge Eczacı Odası yöneticilerimiz ve Başkanlarımız başta olmak üzere, Merkez Heyeti üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte TEB pankartı altında 1 Mayıs 2011 Pazar Günü Taksim Meydanı’nda olmaya çağırıyoruz.

Bu doğrultuda ekte size göndermiş olduğumuz afişlerin Odanıza ve şehir merkezindeki eczanelerin görünür yerlerine asılması, bildirilerin üyelerinize dağıtılması ve eczacılarımızın katılımının sağlanması yönünde göstereceğiniz ilgi ve emek için şimdiden teşekkür eder, konu hakkında detaylı program ve organizasyon bilgileri için internet sitemizi takip etmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY