1 MAYIS'TA TAKSİM'DEYİZ

Bilindiği üzere 1 Mayıs “Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü”nün Taksim’de kutlanması için altı işçi ve memur konfederasyonu (DİSK, TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, KESK, MEMUR-SEN ve KAMU-SEN) tarafından yapılan başvuru İstanbul Valiliğince kabul edilmiştir.

Birliğimiz de 1 Mayıs 2010 yılı kutlamalarında bu konfederasyonlar ve diğer emek-meslek örgütleri ile birlikte Taksim’de olacaktır.

Tüm Bölge Eczacı Oda yöneticilerimiz, tüm meslektaşlarımız, Merkez Heyetimiz ve çalışanlarımız ile birlikte Türk Eczacıları Birliği Pankartı altında 1 Mayıs 2010’da Taksim’de bir araya gelmek için daha önce çağrı yapmıştık.

Ankara ve çevre illerden katılmayı planlayan tüm meslektaşlarımız için 30 Nisan 2010 Cuma gecesi saat 01.00’de TEB önünden hareket edecek otobüs ayarlanmıştır. Katılmayı düşünen meslektaşlarımızın isimlerini bildirebilmeleri için aşağıdaki iletişim bilgileri kullanılabilir. En geç Cuma öğlen 12.00’ye kadar haber verilmesi rica olunur.

Kendi imkânları ile gelecek olan meslektaşlarımızın 1 Mayıs Cumartesi günü Mecidiyeköy Cevahir Alışveriş Merkezi önünde saat 09.30’da bulunmaları gerekmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Meltem Bayazıt