20 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Ödül Törenleri hakkında

Bilindiği üzere bu yıl Türk Eczacıları Birliği ile Ankara Eczacı Odası’nın ortaklaşa düzenleyeceği 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri Soma’da yaşanan facia nedeniyle ertelenmişti.

Ertelenen program 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 15:00’da başlayacak olup, etkinlikler JW Marriott Otel’de (Angora Salonu) gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında,

Ankara Eczacı Odası tarafından Akademik aşama yapan meslektaşlarımıza başarı belgelerinin sunumu yapılarak 'Akademik Biniş' giydirilecek ve meslekte 60. 50. 40. 30. yılını tamamlayan meslektaşlarımıza plaket sunumu gerçekleştirilecektir.

Ardından Türk Eczacıları Birliği 'Eczacı Anıları Yarışması' ödül töreni ile Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Bilim, Teşvik ve Hizmet Ödülleri töreni gerçekleştirilecektir.
Program ekte yer almakta olup, etkinliğimize tüm meslektaşlarımız davetlidir.

MERKEZ HEYETİ

Program için tıklayınız