25. BÖLGE MERSİN ECZACI ODASI BAŞKANIMIZ UZM. ECZ. ÖZGÜN SAĞIR’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

ŞİDDETE BAŞVURANLAR DERHAL YAKALANARAK EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALIDIR

25. Bölge Mersin Eczacı Odası Başkanımız Uzm. Ecz. Özgün Sağır, bugün mesai bitiminde aracının önü kesilmek suretiyle mevzuata aykırı şekilde eczane açmak isteyen ve bu nedenle dosyası reddedilen bir eczacı yakını tarafından şiddete maruz kalmıştır.

Oda Başkanımızın aracının önünü keserek araç içinde ve dışında fiziksel saldırıda bulunan bu gözü dönmüş şahıs, çevreden yapılan müdahaleler sonunda aracına binerek olay yerinden kaçmıştır.

25. Bölge Mersin Eczacı Odası Başkanımız Uzm. Ecz. Özgün Sağır'a karşı gerçekleştirilen bu alçakça saldırıyı nefretle kınıyoruz. Türk Eczacıları Birliği olarak saldırıyı gerçekleştiren şahsın en yakın süre içinde yakalanması ve adalet önünde hak ettiği şekilde cezalandırılması için olayın yakından takipçisi olacağız.

Toplum sağlığının korunması adına üzerine düşen görevi özen, dikkat ve başarıyla yerine getiren Başkanımız, bundan sonra da aynı özveri ve cesaretle çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Makale Tarihi: 29.10.2022