54.BÖLGE BURDUR ECZACI ODAMIZ KURULDU

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Burdur ili ve ilçelerindeki eczacıların, eczacı odası kurulması talebi Isparta Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından Birliğimize yazılı olarak sunulmuş; Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’nin 25.05.2011 tarihli toplantısında aldığı karar ile, 152 (yüzelliki) adet eczacı bulunan Burdur ilinde 54.Bölge Eczacı Odası kurulması talebi kabul edilmiştir.

54.Bölge Burdur Eczacı Odası’nın kuruluş işlemlerinin başlatılması için, 14 Haziran 2011 tarihinde Merkez Heyetimiz Burdur ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren eczacılarımız ile bir toplantı gerçekleştirmiş; bu toplantı sonrasında 54.Bölge Burdur Eczacı Odası’nın Kurucu Yönetim Kurulu olarak,

- Ecz.Ferdi DEMİROL
- Ecz.Ali Orkun ERCENGİZ
- Ecz.Şükrü ŞENER
- Ecz.Sadife ÖZCAN
- Ecz.Ahmet DOĞAN’ın

atanmasına karar vermiştir.

Burdur Eczacı Odamızın kuruluşu, Sağlık Bakanlığı’na Merkez Heyetimiz tarafından bildirilmiştir.

Burdur Eczacı Odamızın kuruluşu ile eczacı odalarımızın sayısı 54’e yükselmiştir. Diğer tüm bölge eczacı odalarımız gibi, Burdur Eczacı Odası’nın da, mesleğimiz için sürdürdüğümüz tüm çalışmalara gönülden katkı koyacağına ve örgütümüzün gücüne güç katacağına inancımız tamdır. Bu güne kadar Türk Eczacıları Birliği ve 53 Eczacı Odası olarak sürdürdüğümüz çalışmaları, yeni odamızın katılımı ile, daha da örgütlü ve güçlü bir biçimde sergileyeceğiz.

54.Bölge Burdur Eczacı Odası’nın üyesi olan meslektaşlarımızın sevincini biz de yürekten paylaşıyor, atanan Kurucu Yönetim Kurulu'na başarılar diliyor, Burdurlu tüm meslektaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Saygılarımla,

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY