9.TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ 13-16 KASIM 2008 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL WOW HOTELS&CONVENTION CENTER DA YAPILACAK

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ; İSTANBUL ECZACI ODASI  VE İSTANBUL ECZA KOOP. ORGANİZASYONU İLE

13-16 KASIM 2008 TARİHLERİ ARASINDA WOW HOTELS & CONVENTION CENTER’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN 9.TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ’NE KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN  ÇOK AZ SÜRE KALMIŞTIR.

KONAKLAMASINI KONGRE OTELİNDE YAPMAK İSTEYEN KATILIMCILARIMIZIN, YER SIKINTISI YAŞAMAMALARI AMACIYLA, KAYIT İŞLEMLERİNİ BİR AN ÖNCE YAPMALARI GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIZ. KONGRE OTELİ, İSTANBUL ATATÜRK HAVAALANININ KARŞISINDADIR.

KONGRE BİLİMSEL PROGRAMI, ÇOK YAKINDA www.recete.org  VE WWW.turkiyeeczakongre2008.org.tr DE YAYIMLANACAKTIR.

KONAKLAMA & KAYIT PAKET BEDELİ

WOW HOTELS
&
CONVENTION CENTER
ISTANBUL
Tek kişilik oda
İki kişilik odada kişi başı
300 Euro
200 Euro
?  Otelde konaklama bedeli 3 gecelik paket (13 Kasım 2008 giriş, 16 Kasım 2008 çıkış) “oda-kahvaltı” bazındadır.
?  Yukarıdaki ücretlere kongre kayıt bedeli dahildir.
?  Otel rezervasyonunuzun teyidi için gerekli ödemenin yapıldığını gösteren banka dekontunun Topkon Kongre Hizmetleri’ ne faks ya da e-mail yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

?  Belirtilen tarih aralığının dışındaki konaklamalar için ayrıca gece sayısı kadar gecelik ücret alınacaktır.

WOW Hotels & Convention Center

İstanbul Dünya Ticaret Merkez, Yeşilköy /İSTANBUL

BANKA HESAP NUMARALARI:

Kayıt ve konaklama ücretlerini aşağıdaki hesap numaralarına yatırabilirsiniz.
Banka Adı: HSBC Mecidiyeköy Şubesi
Banka Hesap Adı: Türkiye Eczacılık Kongre Hesabı
Şube No: 724
Banka Hesap No: 1018020-293 YTL Hesabı
Banka Hesap No: 1018020-773 EURO Hesabı

Ayrıntılı bilgi için www.turkiyeeczakongre2008.org.tr adresini ziyaret ediniz.

Makale Tarihi: 31.10.2008