ALİ RAİF İLAÇ FİRMASININ TİCARİ İSKONTOLARLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU DÜZENLEME HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Ali Raif İlaç A.Ş. tarafından 18.12.2010 tarihinde dağıtım kanalları ve kooperatiflerimize yapılan bildirim ile 25 kalem ilaca uygulamış oldukları ticari iskontoları iptal ettikleri belirtilmişti.

Bunun üzerine Ali Raif İlaç Firması yetkilileri ile İlaçta Durum Komisyonu kapsamında yapılan görüşmelerde, sürece yönelik görüş, düşünce ve önerilerimiz kendileri ile paylaşılmış ve ardından firma tarafından 21.12.2010 tarihinde gönderilen yazı ile,

Birliğimiz tarafından aktarıldığı şekliyle, ticari iskontoların eczacılarımızın faaliyetlerini sürdürebilmesi açısından önemli olduğu ve talebimizin olumlu karşılanarak, iskontolarımızın eski oranlara çekildiği bildirilmiştir.

Son günlerde, fiyat düşüşlerinden kaynaklı olarak firmaların ticari iskontolarda herhangi bir şekilde değişiklik yapmaları halinde, bu firmalara yönelik gerekli çalışmanın yapılabilmesi için [email protected] adresine acil olarak bildirim yapılması hususunda gereğini ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL