E LOGOSU KULLANMA YETKİSİ VERİLEN FİRMALAR

Bilindiği üzere, Birliğimiz tarafından 13.07.2005 tarihinde bir yarışma düzenlenerek, eczanelerin nöbetçi olduğunda kolay fark edilebilir olmasını sağlayacak yeni bir eczane logosu seçilmiş, birinci seçilen kırmızı “E” harfinden oluşan bu logo için, ışıklı tabela yapılmasına karar verilmişti.

Logo, Türk Patent Enstitüsü tarafından da tastiklenmiş, “E” harfinin kullanım hakkı Türk Eczacıları Birliği’ne verilmişti. Dolayısıyla logodan oluşan ve Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanan ışıklı eczane tabelasında yer alan “E” harfinin kullanım hakkı, Türk Eczacıları Birliği tarafından belirlenir.

Tüm bunların ışığında, yapılan uzun görüşmelerin ardından, “E” harfini yaptıkları tabelalarda kullanma yetkisi aşağıda sözü geçen firmalara verilmiştir.

Eczacılarımızın, yaptırdıkları tabelada teknik bir sıkıntı yaşamamaları nedeniyle bu hususu göz önüne almalarını tavsiye eder, bilgilerine sunarız.

E-Ajans: 0 216 352 63 03
Zirve Elektronik: 0216 449 62 12