ECZACI ANILARI YARIŞMASININ WEB SİTESİ HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

İlgi: 21.02.2014 tarih ve 566 sayılı Bölge Eczacı Odası yazımız,

İlgi’de kayıtlı yazımız ile,

Birliğimiz tarafından eczacılarımızın mesleki konularda anılarını paylaşmak ve derlemek üzere bir "Eczacı Anıları" yarışması düzenlendiği, yarışmanın son başvuru tarihinin 25 Nisan  2014  olduğu, alanında uzman kişilerden oluşan jüri tarafından belirlenerek sahiplerini bulacak  ödüllerin 13 Mayıs 2014 tarihinde açıklanacağı ve eczacılık mesleğinin gündelik pratiğini  belgeleyecek nitelikte ve  geleceğe kalacak olan bu çalışmaya tüm meslektaşlarımızın  ve eczacılık  fakültesi öğrencilerinin birer eserle  katılabilecekleri duyurulmuştu.

Eczacı anıları yarışması ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı www.eczacianilari.com sitesi yayına alınmış olup, bilgilerinizi ve ilgili sitenin kendi web sayfanızı üzerinden duyurulması hususunda gereğini saygılarımla ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY
Makale Tarihi: 12.02.2014