ECZANE ÇALIŞANLARININ EĞİTİMİNDE 1200 SAATLİK PRATİK KISMIN TAMAMLANMASI HAKKINDA DUYURU

Türk Eczacıları Birliği, T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı arasında 05.12.2007 tarihinde imzalanan Eczane Çalışanlarının Eğitimi ile ilgili protokol gereği düzenlenen eğitimlerde, 256 saatlik teorik kısmın ardından, 1200 saatlik pratik kısmın tamamlanması gerekmektedir.

Eczane Çalışanının, halihazırda çalıştıkları veya çalışmıyor iseler belirleyecekleri bir eczanede toplamda 1200 saat pratik kısmı tamamladıklarına dair durumun belgelendirilmesi için staj defterleri hazırlanmıştır. Eczane Çalışanları için hazırlanan staj defterleri, Bölge Eczacı Odalarından 1 YTL karşılığında temin edilebilecektir.

Eczane çalışanlarının, 1200 saatlik pratik eğitim yükümlülüğünü tamamladıklarına dair bu staj defterlerini önce stajı gerçekleştirdikleri eczanenin sorumlu eczacısına, daha sonra Bölge Eczacı Odasına onaylattıktan sonra, teorik ve pratik eğitimi tamamladıklarına dair belgeler ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüklerine ulaştırmaları gerekmektedir. Bunun dışında; eczane çalışanının www.teb.org.tr veya www.eczakademi.org web sitelerinden de temin edilebilecek olan EK’teki formu da eczacısına ve bölge eczacı odasına onaylattıktan sonra halk eğitim müdürlüklerine teslim etmesi gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

Staj Formu        Word