Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması Eğitim Modülü Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu – TEBEŞİR Yeni Eğitim Modülü

“Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması”

Değerli Meslektaşımız,

“Hasta Danışmanlığında Temel Laboratuvar Testlerinin Yorumlanması” başlıklı yeni meslekiçi eğitim modülümüz mesleki bilgilerimizi sürekli güncel tutmak amacıyla geliştirdiğimiz Tebeşir E-Öğrenme Platformumuz üzerinden siz değerli meslektaşlarımızın erişimine açılmıştır.

Tıbbi Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Hasan ALAÇAM tarafından sunulan eğitim içeriğimiz;

- Laboratuvar Testlerine Hazırlık

- Hemogram

- Böbrek Fonksiyon Testleri

- Tam İdrar Tetkiki

- Karaciğer Fonksiyon Testleri

- Tiroit Fonksiyon Testleri

şeklinde 6 ana başlık içerisinde yapılandırılmıştır.

Pek çok farklı konuda sizleri ve eczacılık uygulamalarınızı destekleyecek eğitim içeriklerimize dilerseniz https://ebs.teb.org.tr/eczaci/ linki üzerinden bilgisayarınızla, dilerseniz Tebeşir eğitim platformunun mobil aplikasyonu olan “e.mobil+” isimli uygulamayı App Store veya Google Play üzerinden indirerek cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen TEBEŞİR Türk Eczacıları Birliği Online Eğitim Platformu Giriş Yönergemizi inceleyiniz.

Makale Tarihi: 3.11.2022