İLAÇ VE GERİ ÖDEME ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ANKET ÇALIŞMASI

Türk Eczacıları Birliği bünyesinde faaliyet gösteren İlaç ve Geri Ödeme Enstitüsü’nün yürüttüğü çalışma kapsamında, Türkiye’deki eczacılar ile ilgili sağlık politikalarını geliştirme önerilerinde kullanılmak üzere mesleğini serbest eczacı olarak icra eden eczacılar tarafından doldurulmak üzere bir anket formu hazırlanmıştır.

Bu araştırmada, serbest eczacıların sorunlarının belirlenmesi amaçlanmıştır. Enstitü Başkanı Prof.Dr.Mehtap Tatar; Mart ayı sonuna kadar doldurulacak anket formlarının değerlendirilmesi ile elde edilecek sonuçlara, 10-12 Nisan 2009 tarihlerinde yapılacak olan Farmavizyon Eczacılık Fuarı kapsamında yapacağı sunumunda da yer verecektir.

Anket formuna, Üye Girişi bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizi girerek açılan sayfada ulaşabilirsiniz.

Anketin  tüm üyelerimiz tarafından doldurulması, hızlı bir biçimde doğru sonuçlara ulaşılmasını sağlayacaktır.

Anket formunun doldurulması konusunda destek vermenizi diler, ilginize teşekkür ederiz.

İLAÇ VE GERİ ÖDEME ENSTİTÜSÜ

Makale Tarihi: 12.03.2009