KAN ÜRÜNLERİNİN DÖNEM SONLANDIRMA İŞLEMLERİ HAKKINDA

Geçtiğimiz 2 günde, kan ürünlerine ait dönem sonlandırma işlemlerinde sorun yaşandığı ve bu işlemlerin gerçekleştirilemediği konusunda Bölge Eczacı Odaları ve meslektaşlarımız tarafından Birliğimize yapılan bildirimler Sosyal Güvenlik Kurumuna iletilmiştir.

Kurum yetkilileri tarafından, dönem sonlandırma işlemlerinde yaşanan sorunların giderilebilmesi için Dönem Sonlandırma ekranının geçici olarak kapatıldığı bilgisi verilmiş olup, sorunun giderilmesinin ardından, ekran yeniden açılacaktır.

Dönem sonlandırma işlemlerinde yaşanan sorun nedeniyle kan ürünü reçetelerine ait faturaların teslim süresinin uzatılması için Sosyal Güvenlik Kurumu’na yaptığımız resmi başvurunun Kurum tarafından yanıtlandırılmasının ardından internet sitemiz üzerinden bilgi verilecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumuna gönderilen yazı için tıklayınız

Makale Tarihi: 3.06.2010